Want your
own Fotopage?








 
Zahara & Hassim Family

By: zahara hassim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Aug-2008 10:25 Email | Share | Bookmark
Belajar Kek Deco

 
 
 
 
 
Akhirnya cita2 nak belajar kek deco ni tercapai juga bila Puan Azie sanggup utk mengajar saya dan seorang lagi warga RNet, Nellie. Banyak juga yg di ajar oleh Puan Azie, orangnya tak lokek ilmu, kami di ajar cara2 buat royal icing dan buat bunga rose dari royal icing (yg ni lupa nak ambil gambar),membancuh kek coklat, bagaimana nak sapu buttercream keatas cupcake dan banyak lagi....


cara2 sapu topping choc fudge ke atas kek


cara membuat buttercream and deco barbie doll


cara membuat dan menghias guna fondant - fondant heart shape tu kerja tangan Nellie...cantik kan?


bergambar bersama Nellia dan Azie.....terima kasih kerana sudi mengajar kami. semoga Allah saja yg membalas .....


hasil yg kami bawa pulang....dan dapat juga 2 keping kek choc fudge tu.....

Memang seronok dapat belajar dan berkenalan dgn warga RNet....apa2 pun kena banyak praktis utk memperbaiki lagi deco yg tak seberapa tu....masih tak brapa kemas....practice makes perfect ... so go on practicing......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net